De vereniging

De vereniging heeft als doel om het buurtbusproject zo goed mogelijk uit te voeren voor de inwoners van de betreffende dorpen. Dat wordt gedaan met twee busjes waarin acht passagiers vervoerd kunnen worden die worden bestuurd door ca. 60 vrijwillige chauffeurs. Er zijn momenteel geen vacatures. Als mensen hun interesse kenbaar maken zullen we nader contact opnemen zodra er weer een of meer vacatures zijn. Kijk op de pagina "de vrijwillige chauffeur".

Het doel van de vereniging is het verzorgen van regelmatig vervoer tussen de zes dorpen in de gemeente Renkum. Hiervoor zet de vereniging twee achtpersoonsbussen in, die beschikbaar zijn gesteld door Breng (Hermes OV), die in opdracht van de provincie Gelderland het openbaar vervoer uitvoert.

Het Bestuur

Het bestuur is belast met het besturen van de vereniging en het onderhouden van contacten met betrokken partijen. De leden zijn

  • Voorzitter:                      Dick van der Meer, Oosterbeek
  • Secretaris:                      Chris Enklaar, Oosterbeek
  • Penningmeester:             Gerard Batterink, Oosterbeek
  • Coördinator exploitatie:    Peter Leeuwendal, Heveadorp
  • Coördinator exploitatie:    Ad Vlaanderen, Doorwerth

Financiële ondersteuning

De vergoeding voor de vereniging en de chauffeurs is afkomstig van de jaarlijkse subsidie van de gemeente Renkum en van Breng (de concessiehouder).

Aanmelden als chauffeur

Het bestuur van de vereniging is blij dat er voldoende belangstelling bestaat voor dit werk. Op dit moment zijn er geen vacatures. Als mensen hun interesse kenbaar maken zullen we nader contact opnemen zodra er weer een of meer vacatures zijn. Kijk hier

De buurtbus in de gemeente Renkum is mensenwerk!

De buurtbus in de gemeente Renkum is mensenwerk!

De buurtbus stopt bij de halte Rechterenborg

De buurtbus stopt bij de halte Rechterenborg